Efterårsferie 2018

Efterårsferie 2018

Efterårsferie 2018

Tag familien med til Helsingborg i både den danske og svenske efterårsferie. Alle børn fra 0-16 år rejser gratis frem og tilbage med Sundbusserne i både den danske og svenske efterårsferie.

Der vil i dagene være specialtilbud til alle rejsende og tegnekonkurrencer på skibene til de mindste.

Efterårskonkurrence

I hele efterårsferien kan alle børn deltage i vores store tegnekonkurrence, hvor man kan vinde fribilletter til hele familien*. Kom ned og vær med, måske er det jer, der vinder.

Aktiviteter i efterårsferien

Der er masser af aktiviteter at vælge imellem for både børn og voksne.

Aktiviteter i Helsingborg i perioden 13. oktober – 4. november kan ses på Helsingborgs hjemmeside

Tilbudspakker

  • 1 rød pølse med brød og juice kun DKK 18
  • 2 røde pølser med brød og juice kun DKK 22

Ovenstående tilbud gælder i begge efterårsferier.

Hvornår

Den danske efterårsferie er i perioden lørdag d. 13. oktober og frem til søndag d. 21. oktober.

Den svenske efterårsferie er i perioden lørdag d. 27. oktober og frem til søndag d. 4. november.

I begge perioder rejser alle børn i alderen 0-16 år gratis med Sundbusserne.

Attraktioner i Helsingborg

Väla
Hvis du kunne tænke dig at shoppe løs, så er det store shoppingcenter Väla et godt udgangspunkt. Her er alt lige fra tøj til børn og voksne, elektronik, personlig pleje, restauranter og meget andet. Väla ligger ca. 7 km fra Helsingborg centrum, og det er nemt at komme til med offentlig transport. Du kan tage med bus 2 eller 22, som kører dig direkte fra centrum og ud til centeret.

Busfabriken
Har du børn med, og vil du gerne give dem en dag fyldt med sjov og spas, så skal du tage dem med til Busfabriken. Det er Europas største indendørs legeland med klatrestationer, hængebroer, krydsbaner, kæmpe bolde, kæmpe koblingskano, ballonflyvning, trampoliner, trampbiler, jumpers, multisport arena, airbazoka og der er også et baby hjørne for de mindste.

Tropikariet
Er du til det eksotiske, så er Tropikariet måske noget for dig. Tropikariet er en eksotisk indendørs kæledyrspark i Helsingborg. Her kan du komme, hvis du vil slentre på den afrikanske savanne, snige dig i en måneskinnet regnskov og dykke ned til et koralrev fra Maldiverne.

Tropikariet ligger 1,7 km fra Sundbusterminalen Helsingborg og med bus nr. 1, 7 eller 22, kommer man nemt dertil.

Du kan få 20% på din entrébillet for både børn og voksne, hvis du har en gyldig sundbus-billet (gælder hele året med start i uge 42)

Toy World
Toy World Sweden ligger 10 minutters gang fra Sundbusterminalen. Her finder du legetøj fra 4 årtier. Du finder alt det, du har leget med sammen med dine børn og børnebørn. Her er blandt andet Lego, Barbie, Playmobil, Star Wars og et legerum.

Med bus 1, 7 eller 22 kommer man nemt dertil.

Få 20% rabat på din entrébillet for både børn og voksne ved fremvisning af gyldig sundbus-billet (gælder hele året med start i uge 42)

Laserdome
Laserdome er en hård, adrenalinformet holdsport, der passer til alle, gamle og unge. Det er ikke styrke, der er afgørende, men det er samarbejdsevne, hurtighed og udjævningsevner! Med sensormonterede veste på kroppen og futuristiske laserarme i dine hænder jager du hinanden gennem mørke målere, op ad bakke og over forhindringer. Der er ikke noget computerspil i verden, der kan fremkalde denne adrenalinhastighed

Kom 2 og betal for 1 ved fremvisning af gyldig sundbus-billet (gælder kun i uge 42)

*maks 10 billetter

Se aktiviteter i Helsingborg