Partytura

Partytura

Partytura ombord på M/S Pernille - Sundbusserne

Live Music – hver fredag og lørdag kl. 17.00-21.00

Kom med ombord på Sundbusserne, når vi hver Fredag og Lørdag hele året holder Partytura.

Her får du mulighed for, at danse, synge og møde en masse nye mennesker på vores festture. Du vil altid kunne opleve live musik, fra bands, solo artister eller DJ’s.

Musikstilen er bred, og du vil kunne opleve alt fra cover musik, til rock, blues eller de nyeste hits. Vores eventkalender er altid opdateret, og du kan se hvem der spiller hvilke dato’er. På siden ‘Mød vores bands’ kan du læse om de forskellige danske og svenske bands, som spiller ombord på Sundbusserne.

Hvis du er til musik og fest, så er det i vores øvre salon du skal sætte dig. Det er nemlig her, vores live bands spiller. I nedre salon, kan du høre musikken fra afstand, men stadig også snakke sammen, spille spil, eller hvad du ønsker.

Når det er godt vejr forsøger vi, at holde vores koncerter udendørs. Her er der en helt fantastisk stemning, når vi sammen synger solen ned.

Baren er altid åben under hele arrangementet, og her er der mulighed for at købe varme og kolde drikkevarer samt smørrebrød og snacks.

Pris

For at deltage i Partytura skal der købes en Turabillet til DKK 72

Bliv ombord i næsten 5 timer på en Turabillet. Book et bord og køb din Partyturabillet i terminalen eller ved at kontakte os på tlf. 0046 42 21 61 61 eller skriv en mail til [email protected]

DJ on the Boat

Den første fredag i hver måned kan du komme med ombord til vores “DJ on the Boat”.

“DJ on the Boat” indgår som en del af vores almindelige Partytura, hvor vi inviterer lokale DJ’s fra både Danmark og Sverige til at komme og spille alle de hits, du gerne vil høre.

Der vil blive spillet alt slags musik lige fra 70’erne, 80’erne og 90’erne til det helt nye moderne musik – noget for enhver smag!

Du kan se, hvilke bands, der kommer og spiller på vores Eventkalender eller du kan læse om dem her

Den fantastiske stemning ombord til Partytura