fbpx
Nyt fra SundbusserneGuides Helsingør

SEJL til Kronborg, M/S Museet for Søfart og mange andre unikke aktiviteter.

Helsingør og København bugner af oplevelser, hvad enten du er børnefamilie, voksen, der elsker et aktivt liv eller 65+ med hang til forkælelse og eventyr. 

Sundbusserne kan lægge det unikke oveni, at transporten til og fra hovedstaden og Helsingør bliver både smuk og spektakulær. Vi kan komme ret tæt på kysten, så man kan nyde synet af den efterårs-smykkede kyststrækningen mellem København og Helsingør. 

Museer og Kulturinstitutionerne i Helsingør overgår sig selv og hinanden i år.

Helsingør Kommune har samlet mange af aktiviteterne her. Det giver et rigtig godt overblik, og der er mulighed for at komme videre til mere information om de konkrete aktiviteter. 

Men der er naturligvis også mulighed for at tage en sundbus videre til oplevelser til Helsingborg.

Læs mere om aktiviteter i Helsingborg her

 

PRAKTISK:

Man kan bestille forplejning til turen. Sundbusserne er kendte for vores delikate tallerkener og platter. Drikkevarer kan købes ombord. 

Vi sejler den 10., den 16. og den 17. oktober. Sejltiden er lige omkring 75 minutter. 

Vi sejler fra Nordre Toldbod i København. I Helsingør sejler vi fra vores terminal, der ligger lige ved siden af stationen og busholdepladserne. 

Det tager kun 2 minutter at gå til M/S Museet for Søfart og Kronborg. Skal man til Teknisk Museum går bus nr  802 fra Helsingør St. Den stopper ved museet. Bus 353 stopper i gå-afstand fra museet. Der er også mulighed for at tage sin cykel med Lea Elisabeth. Der er små 4 kilometer til museet. 

Har du lyst til at tilbringe flere dage i Helsingør er der mange gode overnatningsmuligheder. Også for enhver smag:

 

Folkeferie har en virkelig hyggelig ferieby i Helsingør, der er som skabt til den familie, der kan lide bål, gå- og løbeture i skoven og så er der kun 400 meter til vandet.

Læs mere her 

Helsingør nyeste skud på hotelstammen er det hyggelige Kagefryds Gæstehus, der ligger i midten af den gamle renæssanceby. Ring til Kagefryd på 31 36 76 64. Eller prøv på info@kagefryd.dk. 

Strandhotel Marienlyst, der i september måned, for andet år i træk, vandt prisen som ”Årets Spa” ved Danish Beauty Awards.

Marienlyst kører i øvrigt 25% rabat på alle pakker  fra den 10. til den 18. oktober.

 

Men Helsingør har mange gode hoteller. Se flere her

BOOK BILLET
Kurv Billet fjernet. Fortryd
  • Ingen billetter bestilt endnu.
SÖNDAG 26 JUNI är första avgången med Sundsbussarna från Helsingör 11.30 och från Helsingborg 12.00 pga IRONMAN i Helsingör.
+
X