fbpx
Nyt fra Sundbusserne

Sundbusserne åbner rute fra Helsingborg til København

Der sejles på udvalgte fredage og lørdage i oktober, november og december måned. Det er de kendte og populære lørdags-københavnerture, der bliver genoplivet, men de suppleres nu af en fredags-”after work”-sejlads til København.

Ydermere har Sundbusserne indgået en samarbejdsaftale med TIVOLI, så Sundbussernes kunder kan købe indgang og turpas til den gamle forlystelseshave i København med rabat.

”Vi er i en tid, hvor vi hele tiden må tænke nyt. Vi kan ikke blive ved med at gøre alting, som vi altid har gjort. Vi insisterer på at afprøve nye koncepter og indgå i nye samarbejder. Nu sejler vi fra Helsingborg til København på udvalgte fredage, så weekenden kan komme i gang på hyggelig ”tura-vis”. Vi sejler hele familien til Halloween i Tivoli og senere på året til Jul i Tivoli. Vores kunder får rabat. Vi håber, det falder i vores gæsters smag. Det er i al fald en unik mulighed for mange forskellige aldersgrupper,” siger rederidirektør Hans Froholdt fra Sundbusserne.

Fredagssejladsen, der har afgang midt på eftermiddagen, levner 3 timer til at se nærmere på København, mens lørdags-københavnerturen, der afgår kl 9 fra Helsingborg, giver god tid til for eksempel en tur i Tivoli. Gode fem timer inden Jeppe sejler retur til Helsingborg.

Hans Froholdt lægger ikke skjul på, at Corona-pandemien og sejladsen mellem to lande med meget forskellige opfattelser af, hvad der skal til for at komme gennem pandemien på bedste vis, har gjort livet lidt sværere for virksomheden. Der er færre passagerer end samme tidspunkt sidste år. Men Sundbusserne gør, hvad de kan for at skabe de rette rammer, forsikrer han:

”Vi forsøger at balancere Covid-19 og de gode oplevelser på bedste vis. Vi har sat det maksimale antal passagerer ned. Vi sikrer, at der er spritstationer, så hånd-hygiejnen kan være i top. Vi seater bedst muligt, når vores gæster har forudbestilt mad, eller hvis vi har events.

Der bliver ikke danset, når vi har live-musik. Vores gæster bærer mundbind eller visir, når de ikke sidder ned. Vores egne medarbejdere bærer mundbind eller visit, når de bevæger sig ude blandt passagerer.” Der er naturligvis mulighed for at bestille forplejning inden turen. Drikkevarer kan købes ombord i vores cafe og bar. Der er også muligheder for at handle i vores shop ombord.

Fakta:

Fredags-after work-sejlads:
Helsingør afgang 14.45
Helsingborg afgang 15.15
København ankomst; 17.30
København afgang: 21.15
Helsingborg ankomst: ca 23.30
Ankomst Helsingør ca 00.00

Lørdags-københavnertur:
Helsingør afgang 9.00
Helsingborg afgang 9.30
København ankomst; 11,45
København afgang: 17.00
Helsingborg ankomst: ca 19.15
Ankomst Helsingør ca 19.45

Rabatkode til Tivoli gives ved bestilling af billet

BOOK BILLET
Kurv Billet fjernet. Fortryd
  • Ingen billetter bestilt endnu.
SÖNDAG 26 JUNI är första avgången med Sundsbussarna från Helsingör 11.30 och från Helsingborg 12.00 pga IRONMAN i Helsingör.
+
X