fbpx
Nyt fra Sundbusserne

Sundbusserne fortsætter København – Helsingør med justeret sejlplan og åbner for flere afgange Helsingør – Hven

Hans Froholdt, rederidirektør, Sundbusserne:

”Vi fornemmede et hul i markedet og tog en chance. Lea Elizabeth og vores rute mellem København og Helsingør er en af sommerens positive historier. Vi har meldt udsolgt på flere afgange. Jeg ser lejlighedsvise muligheder i ruten fremadrettet, og dem vil vi prøve af.”

Sundbussernes rute mellem København og Helsingør har været en af sommerens store positive overraskelser. Ruten har vist sig at være en unik og ekstra oplevelse, når man alligevel vælger at skulle opleve henholdsvis København og Helsingør for en dag i ferien.

Mange børnefamilier har taget ruten, men ruten har også været attraktivt for de modne gæster, der for manges vedkommende har valgt at tage deres frokost eller en tapastallerken og et glas vin, mens Øresundskysten mellem København og Helsingør strøg forbi.

På grund af den gode tilslutning fra kunderne, har Sundbusserne valgt at fortsætte sejladsen mellem København og Helsingør august måned ud, dog med en justeret sejlplan.

”Vi har lært meget de fire og en halv uge, vi indtil videre har sejlet. Der er dage, som ikke har solgt nok og afgange, der generelt ikke har været stort efterspurgt. Til gengæld har der så været dage og afgange, hvor vi har fyldt Lea Elizabeth helt op. Nu bygger vi videre på vores foreløbige erfaringer og tager i første omgang august måned med,” fortæller Hans Froholdt, direktør på Sundbusserne.

Den nye sejlplan for Lea Elizabeth er gældende fra den 17. august. Kort fortalt sejler Lea Elizabeth torsdag til lørdag. Der vil være afgange kl 11 og 14 fra Helsingør og klokken 12.30 og 17.30 fra København.

Flere afgange fra Helsingør til Hven den næste tid

En anden rute, som Sundbusserne ændrer med sensommer-sejlplanen, er ruten Helsingør – Hven.

”Her vil vi gerne komme helsingoranerne i møde. Vi har skabt rum til flere ugentlige afgange fra Helsingør til Hven måneden ud,” siger Hans Froholdt videre.

Helt konkret betyder det, at Sundbus Jeppe sejler torsdag til søndag en ekstra tur fra Helsingør til Hven. Afgang fra Helsingør kl 11.20. Man er på Hven kl 12.25 lige i tid til en frokost. Jeppe sejler retur kl 16. Det giver gæsterne tre og en halv time på øen. 

”Det betyder også, at torsdag og søndag, hvor vi i forvejen sejler fra Helsingør til Hven, vil der være mange flere muligheder for at komme til og fra øen.”

Sundbusserne fortsætter også sejladsen fra København (Nordre Toldbod) til Hven med en justeret fartplan indtil den 30. september.

Flere planer på tegnebrættet

Det ligger i Sundbussernes DNA at tænke nyt og anderledes, ikke mindst midt i en corona-tid. Næsten halvdelen af sommersæsonen gik, uden at Sundbusserne kunne sejle. Rederiet har ikke som mange andre små færgeselskaber i Danmark kunnet få glæde af de sommer-hjælpepakker, regeringen skabte til oplevelsesindustrien og færgefarten til de danske øer.

”Pakkerne, der gav mulighed for gratis ”ø-hop”, var forbeholdt sejlads til danske øer. Vi sejler til Helsingborg og til Hven i Sverige. Det giver ikke støttekroner, men vi tror på vores aktiviteter og arbejder videre”, siger Hans Froholdt og pointerer at der er mange aktiviteter på idéniveau, som han, sammen med sine kolleger, arbejder med.

“Vi ser muligheder i andre aktiviteter, blandt andet København-Helsingør og Helsingborg-København ruterne. Vi arbejder på et katalog for firmaudflugter og arrangementer. Vi kigger også på, om vi sammen med de innovative Hven-aktører, kan skabe arrangementer, der vil være spændende for danskerne i efteråret og til jul og måske derved kan opretholde ruterne til Hven i perioder også uden for højsæsonen. Og så skal vi ikke glemme hele motoren i Sundbusserne, Helsingør-Helsingborg, hvor vi med den helt unikke Sundbus-stemning byder velkommen ombord til alle der vil hurtigt og nemt over sundet”, slutter Hans Froholdt. 

Læs om Sundbussernes aktiviteter på sundbusserne.dk og turene til Hven på visithven.dk

BOOK BILLET
Kurv Billet fjernet. Fortryd
  • Ingen billetter bestilt endnu.
SÖNDAG 26 JUNI är första avgången med Sundsbussarna från Helsingör 11.30 och från Helsingborg 12.00 pga IRONMAN i Helsingör.
+
X