Vores Partybands 31/7-31/12 2018

Pontus Assarsson

Musik fra Elvis till Justin Timberlake med lidt skøn pop og schlager indimellem.

Blue Boys

Spiller et udtalt amerikansk roots-repertoire med masser af country hits såvel som andre  iørefaldende genrer som blues, rock, pop, r’n’b, soul og gospel.

Tenny & Jag

​Spiller en blanding mellem svenske og engelske sange og musik fra 50,-60,-70,-80’erne frem til nu.​​

Camden Soul

Tolker sange af hovedsaglig Amy Winehouse, men også Norah Jones og Duffy er på repertoiret. Camden Soul optræder også med egne sange i samme genre. Få en smagsprøve af sangen Rain på Spotify og iTunes.

Drunk Turtle Band

Spiller rock-covers fra 70’erne og 80’erne. ​Super dygtige musikere – bassisten kommer fra High Level. Frontfiguren er sangeren fra Syron Vanes.

Martin Nilsson

Martin Nilsson har efter et par år i Donnez besluttet at gå tilbage til sin solokarriere. Ny Country plade i februar 2019. Alt er optaget i Nashville, USA. Meget turnering i 2019 alene og i samarbejde med mange af Sveriges største kunstnere og bands. Også i Norge og Danmark. TV er reserveret. Martin har sunget Country siden han var 8 år gammel. Han blev Grammynomineret i 2018 og er i dag en af Sveriges største countrystjerner.

Ole & Sussie

Ole & Sussie spiller alt fra 60’erne til dagens musik. Schlager, pop og country.

Larsson Brothers

Spiller en skøn blanding af Small Band og Dansband sange, blandt andet Living next door to Alice og Rock’n roll is king.​

Anna Jett Band

Anna Jett sammen med virtuose Björn Klevborn på guitar leverer et eksplosivt sæt sange, der væver i boogie swing, punchy rock’n’roll og populære hit sange igennem aldre. Når du kommer ud af båden, bliver du sunget og danset hele aftenen. Uden tvivl.

All About Mary

Mary Nantayiro, leadvokal og kor / Kim Andersen, vokal, guitar & kor. Vellydende og professional party-duo med et stort og bredt repertoire. De største internationale og danske tophits. Dansegulvet kalder.

Club Social

For Club Social er publikumskontakt, showet og spilglæden i centrum! Svensk og international klassiker i genres rock, soul, pop og schlager kombinerer at komplimentere en festnat, der passer til alle!

Halonen Band

Et dansk svensk band, der spiller blues, rock’n’roll og country og får publikum til at svinge med.

Monotouch

Når din kro, restaurant eller klub har brug for at imponere gæster, leverer MONOTOUCH de bedste rock og pop hits fra tid til anden. Vi er imponerede over begge sangvalg som ydeevne, og ingen forlades uberørt.

Tottez Pågar

TottezMusic synger selv, men også med talentfulde musikere til fester, bryllupper, dåb, begravelser, pubber, restauranter, festivaler og forskellige arrangementer. Han har et bredt musikalsk repertoire og synger altid noget, der passer til alle.

Baksmällan The Band

Morgan Dahlqvist og Pelle Eliasson er 2 af musikerne fra det tidligere lokale rockband Hållplats 102, som blev udgivet i 2015. De har spillet sammen i 15 år og gjort folk i Sverige lykkelige. På deres egen måde får de publikum til at synge og grine, og aftenen er normalt lange og uforglemmelige! Med kun guitar og spex kører de hit-to-date hits fra 60’erne og indtil i dag! Syng det bedste de kender!

Rockstars

Rockstars er det lille band med det store hjerte og inviterer publikum til alt fra Dolly Parton til ACDC og fokuserer på publikum. 4 rutinemusikere med lang erfaring med at underholde. Christina Wendel, Sang, guitar mm, Rikard “Bud” Lindén, Bass og sang, Lasse Nilsson trommesang, Lasse Wendel guitar og sang. De tilbyder sange af: Queen, ACDC, Eagles, Beatles, Bruce Springsteen, Dolly Parton, Creedence mm. Danse, lytte og synge med, alt er tilladt. Vi gør det sammen.

The Statesmen

Soul & Rock med rødder i 60’erne og en tåbelig bevægelse!

A & S Cover Up

Spiller de bedste sange og hits fra 50’erne til 80’erne i en dejlig blanding.

Willy Hovelman

World Wide Willy – spiller musik med et udvalg af de bedste fra 1960’erne til nutiden for dans og underholdning!