Mød vores fantastiske bands

Pontus Assarsson

Musik fra Elvis till Justin Timberlake med lidt skøn pop og schlager indimellem.

Blue Boys

Spiller et udtalt amerikansk roots-repertoire med masser af country hits såvel som andre  iørefaldende genrer som blues, rock, pop, r’n’b, soul og gospel.

Tenny & Jag

​Spiller en blanding mellem svenske og engelske sange og musik fra 50,-60,-70,-80’erne frem til nu.​​

Camden Soul

Tolker sange af hovedsaglig Amy Winehouse, men også Norah Jones og Duffy er på repertoiret. Camden Soul optræder også med egne sange i samme genre. Få en smagsprøve af sangen Rain på Spotify og iTunes.

Drunk Turtle Band

Spiller rock-covers fra 70’erne og 80’erne. ​Super dygtige musikere – bassisten kommer fra High Level. Frontfiguren er sangeren fra Syron Vanes.

Martin Nilsson

Ole & Sussie

Ole & Sussie spiller alt fra 60’erne til dagens musik. Schlager, pop og country.

Larsson Brothers

Spiller en skøn blanding af Small Band og Dansband sange, blandt andet Living next door to Alice og Rock’n roll is king.​

Johnny Crash

Johnny Crash startede som en hyldest til Johnny Cash, hvorefter det udviklede sig til at udføre sange fra Frazze Rocktrubadur-repertoire, men med flere bevægelser under galocherne. Musikken er bl.a. en creedence, Elvis, Cash, Springstone, Chuck Berry og anden gammel god rock’n’roll. Indstillingen er: Frazze på sang / guitar, Henrik Guldstrand på bas / sang og Kenneth “Frisco” Lundbladh på trommer / sang.

All About Mary

Mary Nantayiro, leadvokal og kor / Kim Andersen, vokal, guitar & kor. Vellydende og professional party-duo med et stort og bredt repertoire. De største internationale og danske tophits. Dansegulvet kalder.

Small Band

Rockpop country hits fra 50-60-70’erne. Good Times Good Music

Stenen Kryper

Stenen Kryper blev grundlagt i 1969 og var da et af de mange R&B bands født i en nedsænket kælder. Spiller både eget materiale og covers på Animals, Doors og selvfølgelig Rolling Stones. Siden 1997 har Stenen Kryper specialiseret sig i bare Rolling Stones. Stenen Kryper graver blandt Stones omfattende bibliotek, som omfatter bl.a. er rå R&B, blues og ballads.

Fullmoon

“Trioen” Full Moon” spiller en masse dejlige sange fra de sidste 5 årtier. De er: Jens Vangsgaard og Georg Forchhammer på guitar og sang, og Henrik Bjarnesen på Cajon. Så hvis du kan lide The Beatles, Elvis, Gasolin, Kim Larsen, R.E.M, ABBA og en masse andet dejlig musik, så kom og hør dem!

Frazze Rocktrubadur

Monotouch

Når din kro, restaurant eller klub har brug for at imponere gæster, leverer MONOTOUCH de bedste rock og pop hits fra tid til anden. Vi er imponerede over begge sangvalg som ydeevne, og ingen forlades uberørt.

Tottez Pågar

TottezMusic synger selv, men også med talentfulde musikere til fester, bryllupper, dåb, begravelser, pubber, restauranter, festivaler og forskellige arrangementer. Han har et bredt musikalsk repertoire og synger altid noget, der passer til alle.

Baksmällan The Band

Morgan Dahlqvist og Pelle Eliasson er 2 af musikerne fra det tidligere lokale rockband Hållplats 102, som blev udgivet i 2015. De har spillet sammen i 15 år og gjort folk i Sverige lykkelige. På deres egen måde får de publikum til at synge og grine, og aftenen er normalt lange og uforglemmelige! Med kun guitar og spex kører de hit-to-date hits fra 60’erne og indtil i dag! Syng det bedste de kender!

Thoms Duo

For Thoms Duo er musikken det, der gør festen. Som led i deres begivenhed spiller de covers af berømte sange, der tager din begivenhed til næste niveau. De kan mest af alt og selvfølgelig sætte deres mærke på musikken. Du kan sige, at du kan høre sangene, du elsker med et band, der virkelig brænder for musik i alle dens former.

Linys Music Far & Son

Sjovt at lege sammen far og søn, det er også blevet værdsat af dem, der hyrede dem og ikke mindst publikum. Nu ruller den på Repertoire, Rock’n’roll Ballads, til privatfesten, corporate party, pub og restaurantkoncerter, efterarbejde, festivaler mv. Svenske sange (mange i Skåne klart), dansk, irsk og andre gode internationale covers blandet med deres arrangementer. Både gamle og nye, som du helt sikkert genkender og lytter til, måske synger og danser til eller bare have det som sjovt baggrundsmusik til festen. I deres repertoire har de også bordservice (sæsonbestemt), sang mv. De lytter selvfølgelig til dine ønsker og er lydhøre over for dine individuelle arrangementer, hvor de gerne hjælper dig.

Rockstars

The Statesmen

Soul & Rock med rødder i 60’erne og en tåbelig bevægelse!

A & S Cover Up

Spiller de bedste sange og hits fra 50’erne til 80’erne i en dejlig blanding.

Rolskov Band

Musikken er gammel og nye sange på engelsk, dansk, svensk rock og pop sange, men spiller også en sjæl og ballad. Det er en god blanding til en god aften i Øresund.

Willy Hovelman

World Wide Willy – spiller musik med et udvalg af de bedste fra 1960’erne til nutiden for dans og underholdning!