Vores Partybands

Pontus Assarsson

Musik fra Elvis till Justin Timberlake med lidt skøn pop og schlager indimellem.

Tenny & Jag

​Spiller en blanding mellem svenske og engelske sange og musik fra 50,-60,-70,-80’erne frem til nu.​​

Drunk Turtle Band

Spiller rock-covers fra 70’erne og 80’erne. ​Super dygtige musikere – bassisten kommer fra High Level. Frontfiguren er sangeren fra Syron Vanes.

Martin Nilsson

Ny Countryplade 31 maj 2019. Alt er optaget i Nashville / USA. En masse koncerter i 2019 internt og i samarbejde med mange af Sveriges største kunstnere og bands. Alligevel i Norge og Danmark. TV er reserveret. Martin har sunget siden han var 8 år gammel. Grammy nomineret i 2018 og er i dag en af Sveriges største countrystjerner.

All About Mary

Mary Nantayiro, leadvokal og kor / Kim Andersen, vokal, guitar & kor. Vellydende og professional party-duo med et stort og bredt repertoire. De største internationale og danske tophits. Dansegulvet kalder.

Johnny Crash Band

Johnny Crash Band spiller den ædle rock n roll såsom Creedence Clearwater Revival, ZZ Top, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Rolling Stones, Jimi Hendrix, Beatles for at nævne et udvalg.

Med andre ord, rock klassikere, der ikke efterlader et enkelt øje tørt!

Monotouch

Når din kro, restaurant eller klub har brug for at imponere gæster, leverer MONOTOUCH de bedste rock og pop hits fra tid til anden. Vi er imponerede over begge sangvalg som ydeevne, og ingen forlades uberørt.

Tottez Pågar

TottezMusic synger selv, men også med talentfulde musikere til fester, bryllupper, dåb, begravelser, pubber, restauranter, festivaler og forskellige arrangementer. Han har et bredt musikalsk repertoire og synger altid noget, der passer til alle.

Baksmällan The Band

Morgan Dahlqvist og Pelle Eliasson er 2 af musikerne fra det tidligere lokale rockband Hållplats 102, som blev udgivet i 2015. De har spillet sammen i 15 år og gjort folk i Sverige lykkelige. På deres egen måde får de publikum til at synge og grine, og aftenen er normalt lange og uforglemmelige! Med kun guitar og spex kører de hit-to-date hits fra 60’erne og indtil i dag! Syng det bedste de kender!

Rockstars

Rockstars er det lille band med det store hjerte og inviterer publikum til alt fra Dolly Parton til ACDC og fokuserer på publikum. 4 rutinemusikere med lang erfaring med at underholde. Christina Wendel, Sang, guitar mm, Rikard “Bud” Lindén, Bass og sang, Lasse Nilsson trommesang, Lasse Wendel guitar og sang. De tilbyder sange af: Queen, ACDC, Eagles, Beatles, Bruce Springsteen, Dolly Parton, Creedence mm. Danse, lytte og synge med, alt er tilladt. Vi gør det sammen.

The Statesmen

Bandet med hjertet i sjæl og rock fra 60’erne. I udvælgelsen af sange er Sam & Dave, Otis Redding, Joe Cocker, CCR, Elvis Presley, Percy Sledge, Tom Jones, James Brown og sange fra det skånske muld. The Statesmen blev dannet i omkring 1992 og er et særprægende live band, der altid spreder et dejligt humør hos publikum.

A & S Cover Up

Spiller de bedste sange og hits fra 50’erne til 80’erne i en dejlig blanding.

Willy Hovelman

World Wide Willy – spiller musik med et udvalg af de bedste fra 1960’erne til nutiden for dans og underholdning!

Frazze Rock

Troubadour de luxe siden 1999.

Spiller både gammelt og nyt fra 50-60-70-80s.

Alle opført med godt humør og et glimt i øjet!

Dummy Brothers

Ett coverband som lirar låtar med hög igenkänningsfaktor. Elvis, Sven-Ingvars, Wilmer X, Kim Larsen, Magnus Uggla, Jerry Williams, Doobie Brothers med flera i en salig blandning med mycket ös och ofta fulla dansgolv och allsång.

At Your Service

4 dejlige folk fra Danmark, der spiller en blanding af gamle og nye hits, du kender fra radioen. Stilen er pop med rock, Funk og Soul blandet. Energien bliver skruet op, efterhånden som aftenen skrider frem.

K2 Party Rockers

Sveriges største party rockere har spillet i alt 7 år og udført 600 spillejob mellem 2008 og 2015. Patrik var forsanger og frontmand i det populære band – S.N.S.B. Tony var keyboardist, i coverbandet Hollywoops fra Hbg.

K2 spiller de sange, som folk glemte at huske. En hit-kavalkade uden lige, der strækker sig fra 60’erne til i dag, og de fleste stilarter inkluderer alt fra danseband til hård rock.

Anna Jett

Anna Jett levere en eksplosiv koncert, der indeholder at fra boogie-sving, punk rock ‘n’ roll & populære hits gennem tiden.

Du vil kunne høre alt fra Danne Stråhed & Kal P Dal till Bryan Adams, Tina Turner & Status Qou. Når sidste sang er sunget, vil du uden tvivl selv have sunget og danset hele aftenen.

2TrackBand

2TrackBand, bestående af Magnus Karlsson og David Sääf Collijn, er en vidunderlig kompetent partyduo, der spiller tidløse hits, men også sange, der er blevet glemt. Du vil lytte til sange af Orup, Kim Larsen, Dag Vag, Foo Fighters, Sting, Status Quo, Whitesnake, Thin Lizzy, Van Morrison og mange flere

Ole & Sussie

En fantastisk festduo, der spiller alt fra 70’erne til nutidens musik, Schlager, pop og country. Noget for enhver smag

Disco Co - DJ on the board

En fantastisk leverandør af de bedste DJ’s i vores område. Spiller alt fra 70’erne og de hits, du kan lide

Pontus Assarsson med venner

Pontus Assarsson med venner Emil Johansson på bas og Wictor Persson på trommer, spiller hits fra start til slut

Og med sange fra 50’erne til musik, du lytter til på radioen i dag. Trioen har en solid track record fra deres egen musik i melodifestivalen

Til band for Charlotte Perrelli og mange flere artister.

GAS´N ROLL

GAS´N ROLL fro København DK er et energisk velspillende og proff rockband med mange års live og sceneerfaring.

GAS´N ROLL spiller bl.a Gasolin & Kim Larsen og lidt mere til.. Rock’n Roll is here to stay.

Vocal: Kim Andersen, Bas: Janik Skovbo, Leadguitar: Peder Simonsen, Drums: Steen Jensen, Key: Erik Pape

Martin Jake Freij

Martin Jake Frej fremfører sine egne sange med sit band og en Queen hyldest den 18. april fra kl. 17.00.

Forestillinger i København og Helsingborg vil også være et højdepunkt for Sundbussernes gæster.

Med Martin på vokal, Micke på keyboard, Stefan på bas, Peter på trommer og Pierre på guitar – vi lover en vidunderlig aften på Pernille.

Stenen Kryper

Stenen Kryper er et hyldestband til Rolling Stones.

De synger en masse sange fra Stones enorme katalog, både ikoner og mindre kendte værker.

Bandets medlemmer er Lars Göte Nilsson på vokal og harmonika, Per Nordén guitar, Paul Johnsson på guitar og vokal

Jan Boman på bas og vokal og Stellan Olsson på trommer.

Märk Väl

Märk Väl er et band fra Helsingborg, der fortolker Cornelis Vreeswijk med følelser og rysten.

Mandolin, fløjte, bas, trommer, klaver, orgel, harmonika, guitar og vokal på Skånsk!

Masser af musik med glimtet i øjet!

The Wendels

Duoen spille de hits, som du har glemt at huske.

Alt fra Siw Malmqvists plader til Bon Jovies ‘Dead or alive’. Det bliver koncerter med nostalgi, og fed musik.