Vores Partybands

Pontus Assarsson

Musik fra Elvis till Justin Timberlake med lidt skøn pop og schlager indimellem.

Blue Boys

Spiller et udtalt amerikansk roots-repertoire med masser af country hits såvel som andre  iørefaldende genrer som blues, rock, pop, r’n’b, soul og gospel.

Tenny & Jag

​Spiller en blanding mellem svenske og engelske sange og musik fra 50,-60,-70,-80’erne frem til nu.​​

Arabella Band

“Endnu en gang” er en festduo, der kører festen til et virkelig højt niveau! Med kendte sange, der er let at falde ind i. Repertoiret består af pop, dans og rock fra 70’erne til nutidens populære musik.

Velkommen til Arabella og Sead!

Drunk Turtle Band

Spiller rock-covers fra 70’erne og 80’erne. ​Super dygtige musikere – bassisten kommer fra High Level. Frontfiguren er sangeren fra Syron Vanes.

Martin Nilsson

Ny Countryplade 31 maj 2019. Alt er optaget i Nashville / USA. En masse koncerter i 2019 internt og i samarbejde med mange af Sveriges største kunstnere og bands. Alligevel i Norge og Danmark. TV er reserveret. Martin har sunget siden han var 8 år gammel. Grammy nomineret i 2018 og er i dag en af Sveriges største countrystjerner.

Ole & Sussie

Ole & Sussie spiller alt fra 60’erne til dagens musik. Schlager, pop og country.

Larsson Brothers

Spiller en skøn blanding af Small Band og Dansband sange, blandt andet Living next door to Alice og Rock’n roll is king.​

Anna Jett

Anna Jett leverer et eksplosivt sæt sange, der væver i boogie-sving, punk rock’n’roll og populære hitsange hele tiden. Alt fra Danne Stråhed & Kal P Dal til Bryan Adams, Tina Turner og Status Quo.

Når den sidste tone ringer ud, har du uden tvivl sunget og danset gennem hele aftenen!

All About Mary

Mary Nantayiro, leadvokal og kor / Kim Andersen, vokal, guitar & kor. Vellydende og professional party-duo med et stort og bredt repertoire. De største internationale og danske tophits. Dansegulvet kalder.

Johnny Crash Band

Johnny Crash Band spiller den ædle rock n roll såsom Creedence Clearwater Revival, ZZ Top, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Rolling Stones, Jimi Hendrix, Beatles for at nævne et udvalg.

Med andre ord, rock klassikere, der ikke efterlader et enkelt øje tørt!

Halonen Band

Et dansk svensk band, der spiller blues, rock’n’roll og country og får publikum til at svinge med.

Monotouch

Når din kro, restaurant eller klub har brug for at imponere gæster, leverer MONOTOUCH de bedste rock og pop hits fra tid til anden. Vi er imponerede over begge sangvalg som ydeevne, og ingen forlades uberørt.

Tottez Pågar

TottezMusic synger selv, men også med talentfulde musikere til fester, bryllupper, dåb, begravelser, pubber, restauranter, festivaler og forskellige arrangementer. Han har et bredt musikalsk repertoire og synger altid noget, der passer til alle.

Baksmällan The Band

Morgan Dahlqvist og Pelle Eliasson er 2 af musikerne fra det tidligere lokale rockband Hållplats 102, som blev udgivet i 2015. De har spillet sammen i 15 år og gjort folk i Sverige lykkelige. På deres egen måde får de publikum til at synge og grine, og aftenen er normalt lange og uforglemmelige! Med kun guitar og spex kører de hit-to-date hits fra 60’erne og indtil i dag! Syng det bedste de kender!

Rockstars

Rockstars er det lille band med det store hjerte og inviterer publikum til alt fra Dolly Parton til ACDC og fokuserer på publikum. 4 rutinemusikere med lang erfaring med at underholde. Christina Wendel, Sang, guitar mm, Rikard “Bud” Lindén, Bass og sang, Lasse Nilsson trommesang, Lasse Wendel guitar og sang. De tilbyder sange af: Queen, ACDC, Eagles, Beatles, Bruce Springsteen, Dolly Parton, Creedence mm. Danse, lytte og synge med, alt er tilladt. Vi gør det sammen.

The Statesmen

Bandet med hjertet i sjæl og rock fra 60’erne. I udvælgelsen af sange er Sam & Dave, Otis Redding, Joe Cocker, CCR, Elvis Presley, Percy Sledge, Tom Jones, James Brown og sange fra det skånske muld. The Statesmen blev dannet i omkring 1992 og er et særprægende live band, der altid spreder et dejligt humør hos publikum.

A & S Cover Up

Spiller de bedste sange og hits fra 50’erne til 80’erne i en dejlig blanding.

Willy Hovelman

World Wide Willy – spiller musik med et udvalg af de bedste fra 1960’erne til nutiden for dans og underholdning!

Frazze Rock

Troubadour de luxe siden 1999.

Spiller både gammelt og nyt fra 50-60-70-80s.

Alle opført med godt humør og et glimt i øjet!

Dummy Brothers

Ett coverband som lirar låtar med hög igenkänningsfaktor. Elvis, Sven-Ingvars, Wilmer X, Kim Larsen, Magnus Uggla, Jerry Williams, Doobie Brothers med flera i en salig blandning med mycket ös och ofta fulla dansgolv och allsång.

At Your Service

4 dejlige folk fra Danmark, der spiller en blanding af gamle og nye hits, du kender fra radioen. Stilen er pop med rock, Funk og Soul blandet. Energien bliver skruet op efterhånden om aftenen.

Before B4

Om aftenen spiller Malmø-bandet Before B4 kendte og elskede 60’er sange, som ingen kan sidde stille til. Den musik, vi husker fra lørdag eftermiddag med radioprogrammet Tio i Top og Mentometerknappar. Beatles, Hollies, Rolling Stones, Searchers, Peter & Gordon ect.

Svedigt, Livlig og herligt!

K2 Party Rockers

Sveriges største party rockere har spillet i alt 7 år og udført 600 spillejob mellem 2008 og 2015. I 3 år var fokus på Melodifestivalen, den svenske top og optagelse af plader. Patrik har i mange år været forsanger og frontmand i et af Sveriges mest bookede bands – S.N.S.B. Sveriges Next Most Beautiful Band og Tony var keyboardist i coverbandet Hollywoops fra Hbg, der turnerede på fuld tid i Sverige, Norge og Danmark.

K2 er kendt for stor professionel musikbaggrund og rigtig godt lydbillede.

K2 spiller de sange, som folk glemte at huske. En hit-kavalkade uden lige, der strækker sig fra 60’erne til i dag, og de fleste stilarter inkluderer alt fra danseband til hård rock.