fbpx Skip to main content

Når der er vinsmagning på Sundbusserne fylder vi glassene med lækre vine fra  fra forskellige lande. Vores vinspecialist Egon og hans vin-team sammensætter en perlerække af vinoplevelse, og der er både plads til grin og hyggelig samvær ved bordene.

Sejltur – Tapasanretning – Vinsmagning

Pris pr. person er DKK 299

Kalender

Til vores vinsmagninger er der en masse gode vine fra forskellige lande i glassene. Vores vinspecialist Egon og hans vin-team sammensætter en perlerække af vinoplevelser, og stemningen er altid høj.

2022

Sundbussernes Vinklub

Abonner på nyhedsbrevet fra Sundbussernes Vinklub og modtag tilbud, begivenheder og invitationer til vinsmagninger som de første, direkte i din indbakke!

Til vinsmagning på Sundbusserne får du typisk lov at smage på 8 forskellige lande, og ofte har smagningen et tema. Det kan være et bestemt land, eller et sæsonbestemt tema.

I får en introduktion til hver vin, og så skal der gives point for farve, duft, smag/eftersmag.

Vi ser frem til at se jer alle til vinsmagning!
Egon og Sundbussernes vinteam

Onsdag den 30. november kl. 16-20 (fra Danmark kl. 15.30)

TEMA: Vine til nytårs-festen

Vi afholder tidlig nytårsaften i år og smager udvalgte vine som vi kan servere til denne festaften. Mousserende til velkomst, hvidvine til forretten, rødvine til hovedretten, dessertvin samt vinen til kl. 24.

Tag festtøjet på og deltag i en rigtig hyggelig fejring af det nye år. Vi serverer en dejlig tapastallerken – og mon ikke der bliver kransekage til kl. 24.

Pris 299 DKK, inkl. sejltur, tapastallerken og vinsmagning, 8 forskellige vin

BOOK HER