Vinsmagning på Sundbusserne

Når der er vinsmagning på Sundbusserne fylder vi glassene med lækre vine fra  fra forskellige lande. Vores vinspecialist Egon og hans vin-team sammensætter en perlerække af vinoplevelse, og der er både plads til grin og hyggelig samvær ved bordene.

Sejltur – Tapasanretning – Vinsmagning

Pris pr. person er DKK 299

Kalender

Til vores vinsmagninger er der en masse gode vine fra forskellige lande i glassene. Vores vinspecialist Egon og hans vin-team sammensætter en perlerække af vinoplevelser, og stemningen er altid høj.

2022

Sundbussernes Vinklub

Abonner på nyhedsbrevet fra Sundbussernes Vinklub og modtag tilbud, begivenheder og invitationer til vinsmagninger som de første, direkte i din indbakke!

Til vinsmagning på Sundbusserne får du typisk lov at smage på 8 forskellige lande, og ofte har smagningen et tema. Det kan være et bestemt land, eller et sæsonbestemt tema.

I får en introduktion til hver vin, og så skal der gives point for farve, duft, smag/eftersmag.

Vi ser frem til at se jer alle til vinsmagning!
Egon og Sundbussernes vinteam

31/8 kl. 16-20 ( fra Danmark kl. 15.30)

Tema: Vinlandet Italien
På rejse gennem kendte og ukendte områder af dette skønne land. Hver 5 flaske vin, der drikkes i Danmark er fra Italien. Så glæd jer til at smage gode repræsentanter fra Italien. Sundbussernes vinmand Egon, har besøgt landet mange gange og vil guide jeg igennem fra Nord til Syd….
Vi skal smage 8 dejlige vine både rød, hvid og rosé og vi serverer en herlig tapasanretning.

Pris:
Inkl. sejltur, tapastallerken og vinsmagning, 8 forskellige vin: 299 DKK

BOOK HER