Vinsmagning på Sundbusserne

Vinsmagningerne i 2019 er nu fastlagt, og vi skal smage på en masse forskellige vine fra forskellige lande. Vores vinspecialist Egon og hans vin-team har sammensat en perlerække af vinoplevelser.

Sejltur – Tapasanretning – Vinsmagning

Pris pr. person er DKK 269

Kalender

Vinsmagningerne i 2019 er nu fastlagt, og vi skal smage på en masse forskellige vine fra forskellige lande. Vores vinspecialist Egon og hans vin-team har sammensat en perlerække af vinoplevelser.

2019

Sundbussernes Vinklub

Abonner på nyhedsbrevet fra Sundbussernes Vinklub og modtag tilbud, begivenheder og invitationer til vinsmagninger som de første, direkte i din indbakke!

Onsdag den 27. marts kl. 16:00 – 20:00 – UDSOLGT
Tema: Fra Jord til Bord
Vi følger arbejdet i vinmarken, i kældrene og i tapperiet og ikke mindst arbejdet i markedsføringsafdelingen (flaskeudformning/etiketter/prisfastsættelser m.m.). Endvidere kommer vi lidt ind på de enkelte landes vinlovgivning. Vi skal smage rød, hvid og rosévine.

Onsdag den 29. maj kl. 16:00 – 20:00 – UDSOLGT
Tema: Hvorfor vælge BOKSVINE?
Selv de “store” vinhuse er begyndt at aftappe kvalitetsvine i BIB. Kvalitet, holdbarhed og opbevaring er emner vi tager op denne aften. Vi skal smage rød, hvid og rosévine.

Onsdag den 28. august kl. 16:00 – 20:00 – UDSOLGT
Tema: USA – det store land
På besøg i nogle af landets kendte samt mindre kendte vinområder. VELKOMMEN til Californiens sol og varme. Vi smager både rød, hvid og rosévine fra dette dejlige MULIGHEDERNES land.

Onsdag d. 25. september kl. 16:00 – 20:00 (EKSTRA VINSMAGNING) – UDSOLGT
Tema: Dansk/Svensk vin- og spiritusaften
Vi får besøg af den Danske vinproducent Steen Werning fra vingården Kristianshøj, Kalvehave på Sydsjælland. Steen vil fortælle lidt om sin vingård, sin produktion og lidt om arbejdet som “vinbonde”. Vi skal smage 4 af hans skønne vine, bl.a. ICE-vine. Endvidere skal vi smage udvalgte produkter fra Whisky destilleriet på den skønne Svenske ø i Øresund HVEN. Hertil serverer vi en rigtig dejlig tapas tallerken.

Onsdag den 30. oktober kl. 16:00 – 20:00 – UDSOLGT
Tema: Kåring af årets Julevin
Igen i år skal vi have kåret årets JULEVIN hos Sundbusserne. Deltagerne skal bedømme de enkelte vine ud fra bl.a. duft, smag og pris. Vinen med det højeste antal points bliver valgt som Julevinen 2019. Denne aften vil der kun blive serveret rødvine.

Onsdag den 27. november kl. 16:00 – 20:00
Tema: AMARONE smagning
Italiensk vin, når det er bedst. Vi skal smage 8 Amaroner fra forskellige producenter og i forskellige årgange. Forskellen mellem den ”billige” og den dyrere vin bliver grundigt behandlet. Det bliver en helt UNIK oplevelse.

OBS. Forhøjet billetpris til Amarone vinsmagningen. Prisen er DKK 349

Vi ser frem til at se jer alle til vinsmagning!

Venlig hilsen
Egon og hans vin-team

Køb billetter

Vælg dato:

Vinsmagning - Amarone smagning 27/11/2019 - DKK349.00

-0 +

Billetter kan også bookes ved at:

  • Ringe til Sundbussernes Booking på 0046 42 21 61 61 (kontoret ligger i Sverige, men vi forstår fint dansk)
  • Møde op på Sundbussernes terminal i Helsingør eller Helsingborg – så kan vi booke direkte.