Vinsmagning på Sundbusserne

Endelig genstarter vores populære vinsmagninger ombord. Vi skal smage på en masse gode vine fra forskellige lande. Vores vinspecialist Egon og hans vin-team har sammensat en perlerække af vinoplevelser.
Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig ind og book din plads.

Sejltur – Tapasanretning – Vinsmagning

Pris pr. person er DKK 299

Kalender

Så er der igen vinsmagning ombord. Vi skal smage på en masse gode vine fra forskellige lande. Vores vinspecialist Egon og hans vin-team har sammensat en perlerække af vinoplevelser. Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig ind og book din plads.

2021

Sundbussernes Vinklub

Abonner på nyhedsbrevet fra Sundbussernes Vinklub og modtag tilbud, begivenheder og invitationer til vinsmagninger som de første, direkte i din indbakke!

Onsdag d. 27. oktober kl. 16:00-20:00
Tema:
Kåring af årets julevin
Smagning af 8 vine, tapas-tallerken, færgebillet og måske en lille overraskelse.
Pris: 299 DKK (Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at booke her. NB Vælg den 27. oktober og Vinsmagning og så antal billetter)

Om Årets Julevin:
Denne aften skal vores gæster i ’arbejdstøjet’ og kåre ÅRETS JULEVIN. Efter en velkomstdrink, skal I være med til at bedømme 8 dejlige rødvine fra forskellige lande.

I får en introduktion til hver vin, og så skal der gives point for farve, duft, smag/eftersmag og vinen med højest score, bliver kåret som JULEVIN 2021. Denne aften bliver der kun serveret rødvine.

Onsdag d. 24. november kl. 16:00-20:00
Tema:
 Hvad skal vi drikke nytårsaften?
Smagning af 8 vine, tapas-tallerken og færgebillet
Pris: 299 DKK (Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at booke her. NB Vælg den 24. november og Vinsmagning og så antal billetter)

Om Nytårsvinen:
Efter velkomstdrinken bedømmer vi 8 skønne vine fra forskellige lande. Få inspiration til en velkomstdrink, vin til forret, hovedret, dessert og midnat! Mousserende, hvid, rød og en rigtig god portvin.

I får en introduktion til hver vin, og så skal der gives point for farve, duft, smag/eftersmag.

Vi ser frem til at se jer alle til vinsmagning!
Egon og Sundbussernes vinteam

Book Vinsmagning